Möt vår medarbetare Malin Håkansson

Malin Håkansson – avdelningschef renhållning

Mitt tjänsteområde rör allt som våra kunder betalar en taxa för. Det är insamling av sopor, återvinningscentraler, kundtjänst och avtal med våra entreprenörer som tömmer sopkärlen. Min drivkraft är möjligheten att kunna påverka och förändra saker till det bättre för våra kunder och medarbetare.

Sedan jag började på VMAB år 2014 har den största förändringen varit när vi gick från att jobba manuellt med papper till ett digitalt system, vilket är mycket smidigare. Tidigare samfakturerade vi också med respektive ägarkommuns energibolag. Nu har vi ett eget system och kan lättare följa kundernas ärenden och få en bättre helhetsbild.

Under 2021 ska jag se vilka utvecklingsmöjligheter som finns för våra kunder, främst inom våra återvinningscentraler. På längre sikt tror jag att vi behöver se avfallet mer som en resurs och hjälpa kunderna att sortera rätt för att kunna materialåtervinna mer. Där blir VMAB:s värdeord Inkluderande viktigt. Vi måste inkludera kunder och kollegor. Om man ser hela perspektivet och skapar samförstånd, kan vi få det väldigt mycket bättre.

Grävmaskinist_prew

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Har du erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip samt även kanske kan hantera hjullastare? Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Då kan tjänsten som Grävmaskinist hos VMAB vara något för dig!

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Driftstörning VMAB

Driftstörningar efter IT-attack

VMAB har drabbats av en driftstörning efter en IT-attack. Flera av våra system är påverkade.

Se fler nyheter

Privat Företag